Varför Taxiunionen?​
  • Grundad av åkare och förare 
  • Bättre, stabilare och tryggare taxibransch
  • Rabatter hos olika samarbetspartners
Appföretagen tvingar taxichaufförer på knäna!

Vi arbetar i en bransch med många utmaningar, bekymmer och stress. Många av oss förare och åkerier har identifierat orsaken till alla dessa problem, men… att känna igen och benämna dessa räcker inte till!

Att förändra/förbättra vår situation kräver energi, initiativ och lösningar!

Taxiunionen är en nybildad förening grundad av åkare och förare för att förändra taxibranschen till en bättre, stabilare och tryggare. Tillsammans kan vi göra detta.

Genom föreningen kommer vi att samlas till en stark röst som kan representera de tusentals förare och åkerier som idag använder sig av App Plattformen. Vi skall kommunicera gentemot allmänheten och göra dem medvetna om vår situation. Vi skall samtala och förhandla med Transportstyrelsen/Skatteverket och andra viktiga och relevanta myndigheter.

Vi skall även träffa och förhandla priser och serviceavgifter med Apptaxi leverantörer såsom Bolt, Uber och andra företag.

Föreningen har redan fått kontakt med olika företag som vill erbjuda rabatter på deras produkter och tjänster till våra medlemmar.

Vi fortsätter att samtala och förhandla med olika försäkringsbolag, bränsleföretag, biltillverkare, garage och leverantörer av olika produkter och tjänster vilka kommer att vara en tillgång för ditt företag och förare. För att få större slagkraft förenar och organiserar vi oss i Taxiunionen där du kan bli medlem

Så vänta inte, Bli medlem nu!​

För att få större slagkraft förenar vi oss och organisera vi oss i Taxiunionen där du kan bli medlem kostnadsfritt och genom det ta del av de olika förmånen och uppbackning som vi alla behöver.

Tänk om vi tillsammans kan revolutionera vår bransch genom att: